Vacatures

Stageplaatsen

Geinteresseerd in een stageplek? Neem dan contact op met Albert Barth. Hij is telefonisch bereikbaar op 038-7113646 of per e-mail albert@frankworks.nl.

Stageplek Marketing

Als marketing/communicatie-medewerker werk je samen aan de naamsbekendheid van onze platforms. Het merendeel van onze platforms (websites) is gericht op de promotie van artiesten en workshops. Door jouw inzet wordt de site meer bekend en zullen onze sites meer bezocht worden, en daardoor artiesten en docenten meer geboekt worden.

Periode van 01-09-2014 tot en met 31-01-2015.

Stageplek Applicatieontwikkelaar

Je werkt aan het verbeteren van onze websites en/of de bouw van een nieuwe website. Je wordt onderdeel van een team dat bestaat uit een designer en programmeur. Samen met hen zal je beginnen met het (ver)bouwen van websites en ontwikkelen van nieuwe (micro)sites. Daarom is passie voor HTML(5) en CSS3 een vereiste. Bekendheid met daaraan gelieerde zaken die dit ondersteunen, als javascript, responsive design, code componenten en ontwikkelomgevingen voor webdesign is natuurlijk helemaal super! Wij programmeren in ASP.net MVC. Kan je dat nog niet? Dan leren wij je de basis hiervan. Kan je het al, dan ben je hier helemaal op je plek.

Periode van 01-09-2014 tot en met 31-01-2015.